Astazi Beneficiezi de Transport GRATUIT

Intrebari Frecvente

Ai intrebari? Raspunsul pe care il cauti este (probabil) aici!

Livrarea produselor se realizeaza in termen de 24 de ore de la primirea comenzii. Costul de expediere este gratuit.

Plata comenzilor se poate realiza in urmatoarele moduri:


In avans

  • plata online, prin card, direct in magazinul online www.vagabondstudio.com
  • prin transfer bancar in contul RO17INGB0000999904465127 cu precizarea numarului comenzii in detaliile de plata

La livrare

  • cu numerar, la momentul livrarii coletului de catre curier

Modalitati de livrare

Livrarea comenzilor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei. Comenzile sunt livrate de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00-17.00.

Fiecare comanda este expediata dupa ora 17:00 la adresa indicata de utilizator in momentul inregistrarii sale. Livrarea comenzilor se realizeaza prin curier.


Ca sa poti returna produsul trimite-ne o notificare la adresa de email [email protected]

Poti returna produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor. Cheltuielile de returnare a produselor cad in sarcina ta, ca expeditor.

Cand returnezi produsele ai grija ca ele sa fie in ambalajul original, cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a facturii fiscale. Produsele cumparate se returneaza prin aceeasi metoda in care au fost trimise, dar fara ramburs. Este important ca notificarea de retur sa fie transmisa inaintea expedierii coletului. In cazul in care produsele sau ambalajele au fost deteriorate, desi pachetul este intact, VagabondStudio isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului sau produselor returnate, trimitand produsele in starea in care au fost primite, inapoi la client.

Produsele pot fi returnate si pentru a se efectua un schimb cu acelasi produs sau o schimbare de masura. Sunt acceptate la retur produsele care prezinta defecte, nu corespund cu imaginea si descrierea sau nu sunt produsele comandate.


Returnarea banilor

Restituirea contravalorii produselor se face in cazul in care produsul sau produsele nu pot fi inlocuite sau schimbate. Returnarea banilor se face prin transfer bancar in termen de maxim 14 zile calendaristice  de la receptia produsului sau produselor returnate daca sunt indeplinite toate conditiile de retur.

Se restituie contravaloarea produselor cumparate, exceptand costurile de transport, in cazul in care toate conditiile de retur sunt indeplinite.


Adresa retur:

S.C. FREEFASHION SRL

Bulevardul Unirii nr 65 Bl. G1, Tronson 4, Mezanin

Nu ai gasit raspunsul pe care il cautati? Echipa noastra este intodeauna pregatita sa te ajute!